Prindi

Maks&Moorits lisas seahakklihasegu sisse 20% riivitud porgandit, mis teeb vaid 10% rasva sisaldava hakkliharoa valmistamise mugavamaks ning annab mahlasema tulemuse.

“Tervislik toitumine, eelkõige juurviljade söömine, on innukalt kasvav trend, mida ei saa eirata,” ütles Atria Eesti ASi juhatuse liige, müügidirektor Meelis Laande. „Inimese organism ei saa hakkama ilma liha ja juurviljadeta. Kuna porgandis sisalduv A-vitamiin on rasvlahustuv, siis peab keha selle omandamiseks saama ka teatud hulgal loomset rasva. A-vitamiin on asendamatu ja vajalik luude kasvuks, nägemisteravuse hoidmiseks, immuunsuse tugevdamiseks ning lisaks toimib see ka antioksüdantse regulaatorina.”

„Porgandi lisamine hakklihale on kesktee otsimine nende inimeste, kes eelistavad ainult liha ja juurikate poole üldse ei vaata, ning teise äärmuse vahel, kes pigem üldse liha ei sööks,“ rääkis Meelis Laande. „Oluliselt lihtsamaks teeb see ka porgandi andmise lastele, kelle organism areneb kiiresti ja vajab kõrge väärtusega toitu.”

„Uue hakkliha pakendikujundus tuletab tarbijatele meelde, et liha kõrvale võta alati juurvilja ning juurvilja kõrvale sobib hästi liha. Porgandiga hakkliha jaoks vähendasime tootes rasvasisaldust 18%, tavalises seahakklihas on see 28%. Kvaliteetne tooraine ja valmistamismugavus on uute toodete edu võti,“ lisas Laande.