Prindi

14.06 toimus 3. Tasakaalustatud toitumise konverents

Konverentsi ettekanded:

Ülevaade Euroopa laste rasvumise seirealgatuse Eesti uuringu tulemustest - Eha Nurk, Tervise Arengu Instituudi toitumisuuringute osakonna juhataja, phd 

Ülekaalulisusest lastel  arsti pilgu läbi - Lagle Suurorg, Tallinna Lastehaigla kvaliteedijuht, phd, pediaater

Mikrobioomi seos toitumise ja ülekaaluga - Kaarel Adamberg, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja biotehnoloogia instituut vanemteadur, Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, mikrobioomika projektijuht

Lihast – ausalt - Tõnu Püssa, Eesti Maaülikool

Praktikult: mis lastele tegelikult meeldib? - Margit Peterson,  Baltic Restaurants Estonia teenindusjuht                                     

Toodete reformuleerimisest toidutööstuste näidetel - Anne Tääkre, Orkla Eesti AS turundusdirektor B4U programmist

Toodete reformuleerimisest toidutööstuste näidetel - Triin Kõrgmaa, Salvest AS turundusjuht soola vähendamisest