Prindi

Seafood Expo Global on tähtsaim tuhandete osalejatega ülemaailmne mereandide mess, mis toimub Brüsselis 7.-9. maini 2019.
Kokku esitati konkursile 79 toodet, millest 39 toodet 12 erinevast riigist valiti finaali, nende hulgas Eestist ainukesena PRFoods AS Heimon brändi uued ahjuvalmis vikerforellifilee kuivmarinaadiga portsjonid.
Kõigi võistlusele esitatud toodetega saab tutvuda siin: https://www.seafoodexpo.com/global/seafood-excellence-global-awards/ ja finalistide nimekiri ning viide uudisele on siin: https://www.seafoodsource.com/news/foodservice-retail/39-seafood-excellence-awards-finalists-announced-for-2019-contest

Finaali jõudnud Eestis valmistatud kalatooted on uued ja ainulaadsed – kuivmarinaadiga kaetud ahjuvalmis vikerforellifilee 200g portsjonid (2 maitset: roheline küüslauk & münt ning sidrunhein & tsitrus).
Tooted on pakendatud loodussõbralikku ahjukindlasse karpi – eemalda ainult pealiskile ja pane samas pakendis ahju. Hõrk ja maitsev kalaportsjon valmib hõlpsalt 10 minutiga.
Pakend on valmistatud ümbertöödeldud paberimassist.

Ühe tootega jõudis tootekonkursi finaali ka PRFoods tütarettevõte Suurbritannias – John Ross Jr (Aberdeen).

Konkursi võitjad selguvad messi esimesel päeval 7. mail, kus selgitatakse välja kalatoodete turu liidrid ja innovaatorid – välja antakse 2 peaauhinda: Parim jaetoode ja Parim HoReCa toode, lisaks 5 eriauhinda innovatsiooni, mugavuse, tervise & toitumise, jaepakendite kategoorias, eraldi tooteliini kategoorias.

Rahvusvaheline žürii koosneb 5-7st tunnustatud toidumaailma eksperdist, kelle hulgas on nii peakokad, ostujuhid, toitumisteadlased kui ka turundusprofid.

PRFoods osaleb Seafood Expo Global messil koostöös Eesti Kalaliiduga, eraldi Heimon Kala messiboksis.