8. juuni 2016 hotellis Euroopa

Päevakava:

Moderaator: Sirje Potisepp

 

I sessioon: Toitumisest

Mida me sööme? Rahvastiku toitumise uuringu alusel – Eha Nurk, PhD, Tervise Arengu Instituudi seire ja hindamise osakonna juhataja

Toiduallergia – hirmud ja tegelikkus (Allergofood projekti näitel) – Svetlana Sergejeva, Põhja-Eesti Regionaalhaigla allergoloog

Uued toidusoovitused Eestis – Tagli Pitsi, Tervise Arengu Instituudi mittenakkushaiguste ennetamise osakonna ekspert   

Toitumine ja stress – Inga Villa, Tartu Ülikooli peremeditsiini ja rahvatervishoiu instituudi tervise edendamise lektor, dr. med. (arstiteadus)

 

II sessioon: Toidust

Täistera – täisväärtuslik eine – Tiina Rühka, toiduainete tehnoloogia spetsialist 

Pudelivee tarbimisest – Kristi Vahur, Tartu Tervishoiu Kõrgkool, Biomeditsiini ja tervisekaitse lektor

Normaalne söömine – Mihkel Zilmer, Tartu ülikooli meditsiinidoktor, professor