2. Tasakaalustatud toitumise konverents toimus 14. juunil hotellis Euroopa

Ettekanded

  • Uuring tervislikust toitumisest ja toiduainete kvaliteedist

Kalev Petti, uuringufirma Faktum – Ariko uuringute juht

Eha Nurk, PhD, Tervise Arengu Instituudi seire ja hindamise osakonna juhataja  

Mai Maser, Tartu Ülikooli emeriitdotsent

Tiia Voor, Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastekliiniku lastearst

Merike Henno,   Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, söötmise osakonna laborijuhataja, vanemteadur, dr (pm)

Ülle Einberg, Tallinna Lastehaigla endokrinoloog, pediaater, Eesti Lastearstide Seltsi juhataja

  • Toodete reformuleerimisest toidutööstuste näidetel

Ruta Kallaspoolik, Farmi Piimatööstus AS turundusjuht suhkru vähendamisest

Priit Dreimann, HKScan Estonia AS kvaliteedijuht soola vähendamisest