Prindi

1. oktoobril 2014 toimub Tallinna Ettevõtluspäev ja selle raames Toiduliidu seminar: „Nutikad tehnoloogiad toiduainetööstuses“

 

 

Tallinna Ettevõtlusamet korraldab 1. oktoobril järjekorras juba üheteistkümnendat ettevõtluspäeva, et väärtustada ettevõtlust, julgustada inimesi oma lennukaid ideid ellu viima ning pakkuda seejuures kasulikku infot  erinevate võimaluste ja valdkondade kohta.

 

2014. aasta ettevõtluspäeva  läbiv teema on nutikas äri, mis käsitleb ettevõtlust uute konkurentsieeliste leidmise ning lisandväärtuse loomise vaatevinklist, hõlmates nii näiteid ja soovitusi äriideede turuvõimaluste leidmiseks, ambitsioonikate ärimudelite rakendamiseks kui sektorispetsiifilisi teadmisi ettevõtte kasvu tagamiseks. Ettevõtluspäeval tutvustatakse kavalaid müügivõtteid ja erinevaid nupukaid lahendusi, olgu need siis tootearenduse, müügi, personalivaliku, tehniliste lahenduste või millegi muuga seotud. Tänapäeva äris on oluline eristumine. Tegutsema peab targalt ja läbimõeldult!

Ettevõtluspäeva korraldamine on rahvusvaheline traditsioon, mida hakati tähistama suuremates Euroopa linnades juba 2003. aastal ning mis tänaseks on kasvanud välja Euroopa komisjoni poolt juhitavaks üle-euroopaliseks ettevõtlusnädalaks. Nii toimuvad sügiseti väike- ja keskmise suurusega ettevõtjatele suunatud teemanädalad korraga rohkem kui 37 Euroopa riigis, sh Eestis. 

 

Juba 11. korda võtab ettevõtluspäevast osa ka Eesti Toiduainetööstuse Liit.

 

„Nutikad tehnoloogiad toiduainetööstuses“

 

Teemad:

·         Uuemad arendused toidutehnoloogias (Urmas Sannik, Toidu- ja Fermentatsiooni Tehnoloogia Arenduskeskuse direktor)

·         Mida Euroopa soovib toiduainete sektoris (Ene Tammsaar, Tervisliku Piima Biotehnoloogiate Arenduskeskuse juhataja)

·         Uus tehnoloogia toiduainetööstuses – Clean Room (Nele-Riin Koskaru, Leibur AS tootearendaja)