21.03 Tallinnas, Kreutzwald hotelli konverentsisaalis, Endla 23
22.03 Tartus, Kantri hotelli konverentsisaalis, Riia 215,
Ettekanded leiate siit:
- Akrüülamiid – Maia Radin, toidujärelevalve büroo juhataja
- Uuendtoit – Ebe Meitern, toidu üldnõuete büroo peaspetsialist
- Ametlik kontroll – Martin Minjajev, toiduohutuse osakonna juhataja
- Toitumisalase teabe esitamine. Toidu päritolu või lähtekoha esitamine – Külli Johanson, toidu üldnõuete büroo peaspetsialist
- Toiduga kokkupuutuvad materjalid ja esemed. Vastavusdeklaratsioon – Külli Suurvarik, toidu üldnõuete büroo peaspetsialist
- Hügieeninõuete ja toiduseaduse planeeritavad muudatused – Ingrid Vesmes, toiduhügieeni büroo juhataja