2. Tasakaalustatud toitumise konverents toimus 14. juunil hotellis Euroopa
Ettekanded
Kalev Petti, uuringufirma Faktum – Ariko uuringute juht
Eha Nurk, PhD, Tervise Arengu Instituudi seire ja hindamise osakonna juhataja
Mai Maser, Tartu Ülikooli emeriitdotsent
Tiia Voor, Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastekliiniku lastearst
Merike Henno, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, söötmise osakonna laborijuhataja, vanemteadur, dr (pm)
Ülle Einberg, Tallinna Lastehaigla endokrinoloog, pediaater, Eesti Lastearstide Seltsi juhataja
- Toodete reformuleerimisest toidutööstuste näidetel
Ruta Kallaspoolik, Farmi Piimatööstus AS turundusjuht suhkru vähendamisest
Priit Dreimann, HKScan Estonia AS kvaliteedijuht soola vähendamisest