Kvaliteedijuhtide koolitus

Toimumisaeg: 6-7. september
Läbiviija: TJO Koolitused OÜ
Toimumiskoht: Väike-Paala tn 1 Tallinn Harjumaa 11415

Põhieesmärk: Viia läbi Toiduliidu liikmetele kvaliteedijuhi koolitus, mille raames osalejad saavad süsteemse ja tervikliku ettekujutuse kvaliteedijuhtimise arendamise praktikast ning pädevuse leida ja juurutada sobivkvaliteedistrateegia oma ettevõttes. Jagada erinevate ettevõtete kogemusijuhtimismetoodikate rakendamisest.

Teemad:
* Kvaliteedijuhtimissüsteemi nõuded
* Põhiprotsessi arendamine
* Dokumentatsioon
* Ressursside juhtimine
*Kvaliteedijuhtimissüsteemi kavandamine, arendamine ja mõõtmine
*Kvaliteedijuhtimissüsteemi hindamine ja hoidmine

Registreerimine lõppeb 1.septembril või kui kohad saavad täis.

Osalemine koolitusel on toidutööstuste esindajatele (v.a. kala töötlejad) TASUTA, aga väga oluline on registreerimine!

Koolitusele on võimalik registreerida SIIT

 

Möödunud üritused:

2. Tasakaalustatud toitumise konverents

14. juunil Hotell Euroopas

Ettekanded on kättesaadavad SIIT

 

XI Toiduainetööstuse Aastakonverents

26. aprillil RadissonBlu Olümpia Hotell

Ettekanded on kättesaadavad SIIT

 

Infopäev: Toidualase teabe esitamine 

11.04 Tartus, Eesti Maaülikooli tehnikamajas, Kreutzwaldi 56/1, ruum A-303 (avatud ülikooli ruumid) 

02.05 Tallinnas, Kreutzwald hotelli konverentsisaalis, Endla 23

Käsitletakse erinevaid toidualase teabe esitamise ja märgistamise nõudeid. Infopäev algab kehtivate nõuete meelde tuletamisega. Seejärel keskendutakse toitumisalase teabe ning toitumis- ja tervisealaste väidete esitamise nõuetele. Infopäev lõpeb praktilise osaga, kus osavõtjad saavad analüüsida etteantud näidismärgistusi ning esitada küsimusi ja jagada kogemusi.

Infopäevade ettekanded on kättesaadavad SIIT

 

Infopäev: Toiduohutuse õigusaktid
21.03 Tallinnas, Kreutzwald hotelli konverentsisaalis, Endla 23,
22.03 Tartus, Kantri hotelli konverentsisaalis, Riia 215


Käsitletakse erinevaid uusi toiduohutuse õigusakte. Neid, mis on lähiajal jõustunud või jõustuvad, samuti neid, mis on vastuvõtmise või aruteluetapis. Ettekandeid teevad ja küsimustele vastavad Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonna ametnikud.  

Infopäeva ettekanded on kättesaadavad SIIT

Toiduliidu tervise- ja maksukonverents

Ettekanded on kättesaadavad SIIT

 

Tutvustus

 

Eesti Toiduainetööstuse Liit (Toiduliit) asutati 3. novembril 1993. aastal Eesti toiduainetööstuse ettevõtete ja erialaliitude poolt kui vabatahtliku liikmesoleku alusel tegutsev mittetulundusühing.

Missiooniks on toetada ja edendada Eesti toiduainetööstust ja majandust ning aidata kaasa liikmetele soodsa ja sobiva tasakaalustatud eetilise ärikeskkonna kujundamisele.


Eesmärkideks on pakkuda oma liikmetele tugevaid põhiteenuseid, olla oma liikmete ja tööstusharu huve esindav arvestatav partner avalikule sektorile, rahvusvahelistele organisatsioonidele ning teistele asutustele ning olla tööstusharu esindusorganisatsioon, omades laiapõhjalist liikmeskonda.

Toiduliit on Eesti Tööandjate Keskliidu, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ning Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja liige. Alates 2004. aastast on Toiduliit FoodDrinkEurope (Euroopa toiduliidu) täisliige.