Tere tõi turule uue väikeses 0,33-liitrises tetrapakendis Helluse keefiri, mis sisaldab kasulikke probiootilisi piimhappebaktereid ME-3.

 

„Uus väikeses pakendis keefir on toitev ja tervislik vahepala soojadel suvepäevadel. Suveajal eelistavad inimesed kergemini seeditavaid ja kiiresti valmivaid toite. Keefir annab selleks suurepärase võimaluse, olles nii hea janukustutaja kui ka mitmekülgseid võimalusi pakkuv tooraine toidu valmistamisel,“ selgitas Tere AS-i juhataja asetäitja Ülo Kivine.

Kivine lisas, et kui keefiri on harjutud tarbima traditsiooniliselt toidu kõrvale ja toitude valmistamiseks, siis antud innovaatiline pakend annab tarbijale võimaluse seda toodet nautida ka kerge vahepalana liikumises.

Helluse keefiris sisalduvad kasulikud probiootilised piimhappebakterid aitavad vähendada seedeinfektsioonide jaateroskleroosi riski.

Tere väärtustab kõrgelt oma tarbijaid ja hindab oma toodete puhul värskust, tervislikkust ja innovaatilisust.  Faktum&Ariko uuringutest selgub, et tarbija asetab Tere keefiri tervise aspektist lähtuvalt ülekaalukalt esikohale.