Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data01/virt12622/domeenid/www.toiduliit.ee/htdocs/sealiha/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2799
Pasta Bolognese | Sealiha Hea liha

Pasta Bolognese

Koostisosad

  • 400 g kodune hakkliha
  • 400 g purustatud tomateid
  • 100 g tomatipastat
  • 1 dl puljongit või punast veini
  • 400 g spagette
  • kuivatatud punet
  • soola-pipart
  • suhkrut

Valmistamine

Pruunista hakkliha, lisa purustatud tomatid, tomatipasta ja puljong või punane vein. Maitsesta kuivatatud pune, soola, musta pipra ja suhkruga. Hauta 30 minutit. Serveeri spagettide ja riivitud parmesaniga.

Retsept: Lia Virkus, foto: Jaan Heinmaa.