14.06 toimus 3. Tasakaalustatud toitumise konverents
Konverentsi ettekanded:
Ülevaade Euroopa laste rasvumise seirealgatuse Eesti uuringu tulemustest - Eha Nurk, Tervise Arengu Instituudi toitumisuuringute osakonna juhataja, phd
Ülekaalulisusest lastel arsti pilgu läbi - Lagle Suurorg, Tallinna Lastehaigla kvaliteedijuht, phd, pediaater
Mikrobioomi seos toitumise ja ülekaaluga - Kaarel Adamberg, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja biotehnoloogia instituut vanemteadur, Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, mikrobioomika projektijuht
Lihast – ausalt - Tõnu Püssa, Eesti Maaülikool
Praktikult: mis lastele tegelikult meeldib? - Margit Peterson, Baltic Restaurants Estonia teenindusjuht
Toodete reformuleerimisest toidutööstuste näidetel - Anne Tääkre, Orkla Eesti AS turundusdirektor B4U programmist
Toodete reformuleerimisest toidutööstuste näidetel - Triin Kõrgmaa, Salvest AS turundusjuht soola vähendamisest
