Toiduliit  korraldab Tallinna ettevõtluspäeval seminari, mis toimub teisipäeval 26. septembril.

Seekord on seminari teemaks "Tulevikuoskused ja – ootused toidusektoris".

 

2023. aasta ettevõtluspäeva  läbiv teema on „Tuleviku ettevõtluses maksavad oskused”.

Aasta 2023 on kuulutatud üle-euroopaliseks oskuste aastaks ning nii keskendub ka Tallinna Ettevõtluspäeva 20. juubeliaasta teemale „Tuleviku ettevõtluses maksavad oskused“. Ettevõtluspäeva jooksul on eesmärk üheskoos lahti mõtestada, kuidas on aastate jooksul muutunud teadmised ja oskused ning millised on sektorite, aga ka juhtide vajadused täna ja tulevikus? Milliseid oskusi ja teadmisi peab omama ettevõtja ning milliseid oskusi ootab tööandja tööturult?

 

Selle aastasel Toiduliidu seminaril "Tulevikuoskused ja – ootused toidusektoris" räägivad toiduvaldkonna tegijad sektori tulevikutrendidest ja ootustest juhtimises, ettevõtte toimimises ja konkurentsivõimes.

 

Seminar: "Tulevikuoskused ja – ootused toidusektoris"

Toimumisaeg: 26. september kell 11:00 – 12:00

Toimumiskoht: Viru Konverentsikeskus, Bolero 1 saal

 

Registreerimine: Oluline on registreerimine lingi kaudu Ettevõtluspäeva kodulehelt  https://ettevotluspaev.tallinn.ee/uritus/eesti-toiduainetoostuse-liit-tulevikuoskused-ja-ootused-toidusektoris/.

 

Seminar AJAKAVA:

Moderaator: Sirje Potisepp, Toiduliidu juhataja

 

10:45 – 11:00     Registreerumine seminarile

11:00 – 11:05     Sissejuhatus

11:05 – 11:30     Ülevaade tööjõud ootustest ja oskustest

Katrin Pihl ja Siim Krusell Kutsekoja uuringujuht ja vanemanalüütik

11:30 – 11:55     Diskussioonivoor: Tulevikusuunad toidutööstuses

Osalejad: Helgor Markov Foodstudio OÜ juht ja omanik; Aivar Aus Premia Tallinna Külmhoone AS juht; Katrin Pihl Kutsekoja OSKA uuringujuht 

11:55 – 12:00    Seminari lõpp

 

Osalemine kõigile Tallinna Ettevõtluspäeva seminaril on TASUTA!

Registreeruge, sest kohtade arv on piiratud ning kohtumiseni Ettevõtluspäeval!