Eesti toidu „Südamega tegija 2024“ tiitlile kandideerivad viis sektori pikaaegset töötajat

Tänavu kümnendat korda välja antavale Eesti toidu „Südamega tegija“ tiitlile esitati kümme kandidaati erinevatest toidutööstustest üle Eesti, kellest Toiduliidu hindamiskomisjon valis välja viis finalisti. Konkursi võitja selgub täna algava rahvahääletuse tulemusel ja kuulutatakse välja üleilmsel toidupäeval 16. oktoobril. Südamega Tegija tiitliga…

Loe lähemaltEesti toidu „Südamega tegija 2024“ tiitlile kandideerivad viis sektori pikaaegset töötajat

Tallinna Ettevõtluspäev on taas tulemas  ja Toiduliit juba 21. korda korraldamas seminari

01.10.2024 Seminar toimub 1.10.2024 kell 10:15 – 11:15 Radisson Collection hotelli konverentsikeskus, Rävala pst 3, Tallinn. Selle aasta seminari teema on: „ Tulevikutoit kui ettemõte“. Käsitleme toidu trende ning mõtiskleme tulevikutoidu teemal. Vestlusringis onRain Kuldjärv TFTAK teadur,Kristi Lember ÄIO TECH…

Loe lähemaltTallinna Ettevõtluspäev on taas tulemas  ja Toiduliit juba 21. korda korraldamas seminari

Pressiteade: Paulig võtab eesmärgiks saavutada kasvuhoonegaaside nullnetoheide 2045. aastaks

Rahvusvaheline toidu- ja joogiettevõte Paulig teatas täna kavatsusest saavutada oma ülemaailmses tegevuses nullnetoheide 2045. aastaks. Nullnetoheite eesmärk on loogiline jätkusamm Pauligi senistele kliimaambitsioonidele aastaks 2030, mille on heaks kiitnud teaduspõhiste sihtide algatus ning mis on ühtlasi kooskõlas eesmärgiga piirata üleilmset…

Loe lähemaltPressiteade: Paulig võtab eesmärgiks saavutada kasvuhoonegaaside nullnetoheide 2045. aastaks