Toiduainetööstuse aastakonverents
Eesti Toiduainetööstuse Liit on korraldanud Toiduainetööstuse aastakonverentsi juba alates 2007. aastast.
Konverentsi teemade hulka kuuluvad ülevaated toiduainetööstusest ja uuemad tootearenduse suunad. Samuti eksport, mikro- ja makromajandus, toitumine, tootmise juhtiine ja efektiivistamine ning praktilised kogemuslood oma ala ekpertidelt.
Eesmärgiks anda ülevaade toiduainetööstuse sektori hetkeseisust ja prognoosidest tulevikuks. Põhiteemadeks: Toiduainetööstus ja majanduskeskkond ning toiduainetööstuse mõjutegurid.
Päeva oodatuim osa on kindlasti tootekonkursi Eesti Parim Toiduaine võitjate autasustamine.
Eesti Parim toiduaine
Alates 1994. aastast on Eesti Toiduainetööstuse Liit korraldanud igal aastal konkurssi „Eesti Parim Toiduaine” (2006.-2008. a „Parim Toiduaine”)
Aastakonverentsi ettekanded,
pildid ja kavad
18. Toiduainetööstuse Aastakonverents toimus 16. aprillil Tallinnas Radisson Blu Olümpia Hotellis.
16. Toiduainetööstuse Aastakonverents toimus 20. aprillil Radisson Blu Olümpia Hotellis.
Konverentsi videosalvestus – 16. Toiduainetööstuse Aastakonverents
Konverentsi fotod – leiab SIIT
Konverentsi ettekanded ja kõned leiab:
Sirje Potisepp Toiduliidu juhataja
Veljo Ipits Toiduliidu volikogu esimees
Majandusarengud maailmas ja Eestis
Ülo Kaasik Eesti Panga asepresident
Kuidas edasi – energiakandjatega?
Arvi Hamburg Eesti Teaduste Akadeemia energeetikakomisjoni esimees
Kuidas Eesti tootjana saavutada usaldus välisturul
Vambola Moores Lunden Food arendusdirektor
Sirli Pehme Civitta Eesti AS jätkusuutlikkuse teenusliini ekspert
Kogemuslugu: punasest roheliseks
Ülo Kivine Nordic Milk OÜ juhatuse esimees
15. Toiduainetööstuse Aastakonverents toimus 28. aprillil Radisson Blu Olümpia Hotellis.
XIV Toiduainetööstuse Aastakonverents toimus 2. oktoobril Radisson Blu Olümpia Hotellis.
Konverentsi videosalvestus – https://www.eventmedia.ee/toiduainetoostuse_aastakonverents_2020/index.php
Konverentsi fotod – https://www.dropbox.com/sh/8tjom17ccnimhid/AADo3ZN26anvgVuOguCYpZjia?dl=0
Konverentsi ettekanded lisame siia lehele järgemööda vastavalt esinejate nõusolekule.
Konvenverentsi ettekanded ja kõned leiate siit:
Konverentsi sissejuhatav avakõne – Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp
Toiduliidu volikogu esimehe pöördumine Veljo Ipits
Eesti Parima Toiduaine autasutamise kõne – Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp
Majandusarengud maailmas lähiaastatel – Kristo Aab LHV majandusanalüütik
Green Deal ja Talust taldrikule strateegia – Siim Tiidemann Maaeluministeeriumi asekantsler
Kogemuslugu: kuidas Eesti mahetoitu maailma müüa – Triin Kõrgmaa AS-i Salvest juhatuse ja Martin Flink ekspordi müügijuht
Vastutustundlik ettevõtlus HKScani näitel – Anne Mere HKScan Estonia juhatuse esimees
XII Toiduainetööstuse Aastakonverents toimus 24. aprillil Radisson Blu Olümpia Hotellis.
Ürituse pildid on kättesaadavad SIIT
Konvenverentsi ettekanded leiate siit:
Majandusarengud maailmas lähiaastatel – Ülo Kaasik Eesti Panga asepresident
Kuidas Eesti krõpsu maailma müüa? – Reigo Rusing AS-i Balsnack juhatuse liige
Ringmajandusest ja Ühekordse plasti direktiivist – Kaupo Heinmaa Keskkonnaministeeriumi asekantsler
Suur tänu esinejatele ja osavõtjatele!
Konverentsi eesmärk on anda ülevaade toiduainetööstuse hetkeseisust ning tulevikusuunast. Keskendutakse ka olulistele teemadele nagu toodete reformuleerimine ning ülekaalulisus.
Konverentsil anti ülevaade toiduainetööstuse hetkeseisust ning tulevikusuunast. Peale selle räägiti Kauplemise headest tavadest, toimusid suhkrutalgud ning diskuteeriti teemal- mida teha ülekaaluga?
Konverentsil osalenud ettevõtete esindajad kui ka eraisikud jäid üritusega väga rahule ning tagasisisde oli äärmiselt positiivne.
Ürituse pildid on kättesaadavad SIIT
Kohtumiseni järgmisel aastal!
X Toiduainetööstuse aastakonverents: Toit ja tervis
22. aprill, 2016
Hotell Olümpia konverentsikeskus (Alfa saal)
Konverentsi eesmärk on anda ülevaade hetkel toidutööstustele olulistel teemadel. Räägitakse nii Toitumise rohelisest raamatust, uutest toitumissoovitusetest ning viiakse kurssi kuulajaid eksporditeemadega.
Konverents täitis oma eesmärki ning osalejad said ülevaate TAI uutest toitumissoovitustest, Toitumise ja liikumise rohelisest raamtust, eksporditeemadest jpm.
Osalejad jäid konverentsiga väga rahule ning tagasisisde oli positiivne.
Kohtumiseni järgmisel aastal!