Südamega Tegijad 2015-2022
Konkurss pöörab tähelepanu inimestele, kes on pühendanud suure osa oma tööelust Eesti toidu tootmisele. Kutsume kõiki toidutööstusi üles esitama oma ettevõttest konkursile üks kandidaat, kelle tööstaaž, panus nii ettevõtte käekäiku kui ka meeskonnavaimu püsimisse, initsiatiiv enda professionaalsete oskuste ja teadmiste arendamisel teevad sellest töötajast väärilise kandidaadi Eesti toidutööstuse „Südamega tegija“ tiitlile. Eelnevalt on Südamega Tegija tiitli võitnud:
2015
Südamega Tegijad
Maia Mälberg, Katrin Vernik ja Otto Kubo.
Maia Mälberg on töötanud Salvestis ligi 50 aastat, Katrin Vernik A Le Coq’is ligi 20 aastat ning Otto Kubo Kalevis üle 60 aasta.
2016
Südamega Tegija
Saaremaa Lihatööstuse peatehnoloog Malle Mägi
2017
Südamega Tegija
Kalevi kompvekivalmistaja Elvi Õismaa
2018
Südamega Tegija
Farmi juustuekspert Mare Raja
2019
Südamega Tegija
Õie Pritson Gustav Cafest
https://toiduliit.ee/83-uudised/635-eesti-toidu-suedamega-tegija-2019-on-oie-pritson-gustav-cafest
2020
Südamega Tegija
Saaremaa Lihatööstuse tootmismeister Ave Kuusk
2021
Südamega Tegija
Nõo Lihatööstuse peatehnoloog Anne Värä
2022
Südamega Tegija
Värska Originaal laotehnoloog Maie Jaroslavskaja
Lisaks võib lugeda kõiki Südamega Tegija pressiteateid läbi aastate, mis leiab:
https://toiduliit.ee/component/search/?searchword=s%C3%BCdamega%20tegija&searchphrase=all&Itemid=470