Toiduainetööstuse Aastakonverents 23.04.2025

Eesti Toiduainetööstuse Liit korraldab XIX Toiduainetööstuse Aastakonverentsi „Kuidas säilitada konkurentsivõime?“

Aeg:  23. aprill 2025 kell 10:00-16:45

Koht: veebis ja Radisson Blu Olümpia hotellis Tallinnas

Osalustasu nii kohapeal kui veebis osalemisel: 45 EUR + km, v.a. personaalselt tasuta kutsutud.

Registreerimine on avatud SIIT LINGILT

Palume konverentsile registreeruda hiljemalt  14. aprilliks kl 12:00.

PÄEVAKAVA

9.00 – 10.00          Registreerimine, hommikukohv
10.00 – 10.05         Sissejuhatus – Sirje Potisepp (Toiduliidu juhataja)
10.05 – 10.15       Pöördumine – Veljo Ipits (Toiduliidu volikogu esimees)
  
I sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MAJANDUSKESKKOND
Moderaator: Sirje Potisepp
10.15 – 11.00Eesti toiduainetööstus rahvusvahelises võrdluses – Raul Eamets (majandusteadlane)
11.00 – 11.30   Teooria ja praktika – kuidas efektiivsust saavutada? – Joosep Sõnajalg (Relex Solutions kliendikogemuse juht), Martin Küüsmaa (Maag Food AS äriarenduse, planeerimise, kvaliteedi ja keskkonna direktor)
11.30 – 11.55     Kogemuslugu: kuidas Eesti toitu maailma müüa – Alo Süvari (Scanola Baltic AS müügidirektor)
11.55 – 12.00         I sessiooni kokkuvõte
12.00 – 12.55        Lõuna, fuajees toodete degusteerimised
  
II sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MÕJUTEGURID
Moderaator: Sirje Potisepp
13.00 – 14.10   “Eesti Parim Toiduaine 2025” väljakuulutamine, võitjate autasustamine
Tseremoonial osaleb regionaalminister ja Vabariigi Presidendi abikaasa Sirje Karis
14.10 – 14.40Inimese tarbimispsühholoogiast – Ivar Soone (majandusteadlane ja käitumispsühholoog)
14.40 – 15.00Tervislik paus, toodete degusteerimine
15.00 – 15.30 Kuidas peatada Eesti rahvusvahelise konkurentsivõime langus? – Peeter Raudsepp (Eesti Konjunktuuriinstituudi direktor)
15.30 – 16.30      Diskussioonivoor: Kelle asi on Eesti toidutööstuse konkurentsivõime?
Moderaator: Katre Kõvask – Aasta Tööstur 2024
Osalejad: Ahti Kuningas (MKM kantsler), Jaanus Vihand (A.Le Coq), Anne Mere (Fazer Baltic), Ragnar Kõiv (Eesti Pagar)
16.30 – 16.45        Lõppsõna ja kokkuvõte
Järgneb EPT vastuvõtt banketisaalis

Soovi korral laadi päevakava alla SIIT

* korraldaja jätab endale õiguse teha vajadusel programmi muudatusi

Konverents viiakse läbi „Põllumajanduslike teadmiste ja innovatsiooni süsteemi“ ehk AKIS raames. Kaasrahastanud  Euroopa Liit.

Lisateave: Liina Laineveer, Eesti Toiduainetööstuse Liit, Tel. +372 6 484 978, liina.laineveer@toiduliit.ee

Registreeringut saab TASUTA tühistada kuni 9. aprillini. Peale seda rakendub tühistustasu 100 EUR + km/osaleja.

Lisateave: Liina Laineveer, Eesti Toiduainetööstuse Liit, +372 6 484 978 liina.laineveer@toiduliit.ee

Konverents viiakse läbi „Põllumajanduslike teadmiste ja innovatsiooni süsteemi“ ehk AKIS raames. Kaasrahastanud Euroopa Liit.

Sihtgrupp: Osa võtma on oodatud toiduainetööstusettevõtted ja kõik toidu ja toitumise teemast huvitatud.

Kui panete ennast kirja, aga selgub, et siiski ei osale, siis palun sellest koheselt aadressile liina.laineveer@toiduliit.ee teada anda!