Eesti parima toiduaine konkursi hõbemärgid jagatud − selgusid ka parim liha-, kala-, pagari- ja kondiitritoode

Eesti Parima Toiduaine konkursi komisjon hindas kahe päeva jooksul kodumaiseid uudistooteid ja selgitas välja iga toidukategooria võitjad, mis lähevad püüdma parima toiduaine tiitlit. Täna selgusid konkursi hõbemärkide jagamisel 2025. aasta parim liha-, kala-, pagari- ja kondiitritoode. Hindamiskomisjoni esimees Rain Kuldjärve…

Loe lähemaltEesti parima toiduaine konkursi hõbemärgid jagatud − selgusid ka parim liha-, kala-, pagari- ja kondiitritoode

Eesti parima toiduaine konkursil selgusid parim piimatoode, valmistoit ja magustoit

Eile hinnati konkursil „Eesti Parim Toiduaine 2025“ kodumaiste tootjate uudistooteid ning selgitati välja parim piimatoode, valmistoit ja magustoit. Välja kuulutati ka parim lastetoit ja kuivsnäkk. Peamiste trendidena tõid hindajad välja suhkru vähendamise ja tervise toetamise, maitsetest on esikohal mango. Toiduliidu…

Loe lähemaltEesti parima toiduaine konkursil selgusid parim piimatoode, valmistoit ja magustoit

Paulig vähendab kasvuhoonegaaside heitkoguseid toorkohvi ja maitseainete ookeanivedude puhul 90% võrra

Paulig on sõlminud pikaajalised partnerlussuhted mitmete logistikavedajatega, et minna üle biokütuse kasutamisele kõigi ookeanivedude puhul, vähendades seeläbi ookeanivedude heitkoguseid 90% võrra ja säästes igal aastal ligikaudu 10 000 tonni CO2. Pauligi peamised imporditooted ookeanivedude puhul on toorkohv ja maitseained, mis…

Loe lähemaltPaulig vähendab kasvuhoonegaaside heitkoguseid toorkohvi ja maitseainete ookeanivedude puhul 90% võrra