Uudised

Toiduliidu kampaania “Sealiha – hea liha” avaüritus: miks on sealiha oluline osa eestlaste toidulauast?

Nov 20, 2019

Täna keskpäeval kuulutas Toiduliit kampaania „Sealiha – hea liha“ alanuks. Toidukunsti nautimisele lisaks sai meeleolukal avaüritusel kuulata Toiduliidu juhataja Sirje Potisepa ettekannet toiduainetööstusest ja sealiha kampaaniast, HKScan Estonia juhatuse esimehe Anne Mere ettekannet lihatööstusest ning Atria Eesti AS juhatuse liikme Meelis Laande esitlust seakasvatuse teemal.

Kampaania eesmärgiks on tutvustada sealiha erinevaid kasutusvõimalusi, selgitada, miks on sealiha oluline osa eestlase toidulauast ning kummutada lihatarbimise ümber levivaid müüte.

Allikas: kasulik.ee

Seotud uudised

Gerd Kanter tervislikust toitumisest: restoranigurmaan ma ei ole ega leia, et toitumine on tohutu elamus. Tahan, et kõht oleks täis.

Kettaheitja, olümpiavõitja ja maailmameister Gerd Kanter räägib intervjuus, et sportlase eluviisi juures on mitmekülgne toitumine täpselt sama tähtis kui regulaarne treening.

Toitumisnõustaja: peekonit ei pea kartma, rohkem tuleb süüa värvilist toitu

Sealiha teeb paksuks ja salat saledaks? Need on vaid müüdid, mis ei pea toitumisnõustaja Kairit Uski sõnul paika.

Tunnustatud kulturist Jüri Leinvald: toidukultuur on Eestis väga vale, ka toitumishäired tulevad kodust

Range toitumiskavaga kulturist Jüri Leinvald tõdeb, et vahet pole, kas kaalus on vaja juurde või alla võtta, esmalt tuleb toitumine paika saada.

DR MAI MASER TERVISLIKUST TOITUMISEST: kahtlemata omastatakse vitamiine ja mineraalained kõige paremini toidust

Arsti, toitumisspetsialisti ja Tartu Ülikooli emeriitdotsendi Mai Maseri sõnul vajavad inimesed rõsketel aastaaegadel vitamiinide kõrval rohkem ka valku, et toetada organismi valguliste kaitsekehade teket…

Toiduliidu kampaania “Sealiha – hea liha” avaüritus: miks on sealiha oluline osa eestlaste toidulauast?

Täna keskpäeval kuulutas Toiduliit kampaania „Sealiha – hea liha“ alanuks.

Sirje Potisepp: Eesti inimese toidulauda iseloomustab ahjusoe kodune seapraad

Peagi tuhandete Eesti inimeste jõululauda rikastav sealiha on hinnatud oma mitmekülgsuse tõttu – seda on lihtne erinevates retseptides kasutada…