Juubelikonkurss: Eesti parima toiduaine valimine stardib 30. korda

Toiduliidu pressiteade 01.02.2024 Toiduliit kuulutas täna välja konkursi Eesti Parim Toiduaine 2024, kuhu saavad toidutootjad oma uusi tooteid esitada 23. veebruarini. Toiduekspertide ja tarbijate abil valitakse parimad Eestis toodetud toiduained juba 30ndat korda. Iga-aastase toiduainete konkursi eesmärgiks on tutvustada tarbijatele…

Loe lähemaltJuubelikonkurss: Eesti parima toiduaine valimine stardib 30. korda

2023.aasta kestlikuks ettevõtteks valiti joogitootja A. Le Coq

Laupäeval 4. novembril selgusid Eesti suurima ettevõtluskonkursi kategooriate võitjad ja aasta kestlikuks ettevõtteks valiti joogitootja A. Le Coq. Žürii hindas A. Le Coqi kõrgelt detailideni läbimõeldud tegevust kestliku arengu edendamisel, sotsiaalse vastutuse tajumist ning kogukonnast hoolimist. EASi ja KredExi ühendasutus ja Eesti Tööandjate…

Loe lähemalt2023.aasta kestlikuks ettevõtteks valiti joogitootja A. Le Coq

Vanilla Ninja vanillijäätise juubeliaasta algas heategevusega

PRESSITEADE  11.10.2023 Vanilla Ninja vanillijäätis on Eesti jäätisesõpru rõõmustanud juba 20 aastat! Selle aasta septembris alustasime Vanilla Ninja juubeliaastat heategevusega, rõõmustades jäätistega Tallinna Lastekodu ja Tartu Käopesa Perekodu lapsi. Lastele pakkus palju elevust nii Balbiino Jätsiabi kui ka laulja Piret…

Loe lähemaltVanilla Ninja vanillijäätise juubeliaasta algas heategevusega

Toiduliidu seminar Tallinna Ettevõtluspäeval 26. septembril Viru Konverentsikeskuses “Tulevikuoskused ja – ootused toidusektoris”

Toiduliit  korraldab Tallinna ettevõtluspäeval seminari, mis toimub teisipäeval 26. septembril. Seekord on seminari teemaks “Tulevikuoskused ja – ootused toidusektoris”. 2023. aasta ettevõtluspäeva  läbiv teema on „Tuleviku ettevõtluses maksavad oskused”. Aasta 2023 on kuulutatud üle-euroopaliseks oskuste aastaks ning nii keskendub ka Tallinna Ettevõtluspäeva 20. juubeliaasta…

Loe lähemaltToiduliidu seminar Tallinna Ettevõtluspäeval 26. septembril Viru Konverentsikeskuses “Tulevikuoskused ja – ootused toidusektoris”

Saaremaa Piimatööstus alustab juustu eksporti Jaapanisse

Peale pikki ettevalmistustöid alustas Saaremaa Piimatööstus eksporti kõrgete kvaliteedinõudmistega saareriiki- Jaapanisse.  Eile läks Jaapani poole teele esimene koorem Saaremaal toodetud juustu.  Koorma ettevalmistust olid kohapeale sõitnud jälgima ka  Jaapani kliendid, kes hindasid Saaremaa Piimatööstuse töö- ja tootekvaliteedi väga heaks .…

Loe lähemaltSaaremaa Piimatööstus alustab juustu eksporti Jaapanisse