Toiduliidu Südamega Tegija tiitli pälvis tänavu Saaremaa Lihatööstuse peatehnoloog Malle Mägi.

Toiduliidu juhataja Sirje Potisepa sõnul on iga suure tootmise taga tegelikult meie oma inimesed, kelle käe all valmib toit samasuguse pühendumusega kui koduköögis. Kuigi Eesti toidutööstuses on väga moodsaid tootmistehnoloogiaid, toimivad need üksnes meie oma inimeste kaasabil.
Loe lähemaltToiduliidu Südamega Tegija tiitli pälvis tänavu Saaremaa Lihatööstuse peatehnoloog Malle Mägi.

Eesti toidu Südamega Tegijad on Maia Mälberg, Katrin Vernik ja Otto Kubo

Toiduliidu Südamega Tegija tiitli võitsid enam kui kümne tuhande toidutööstuses töötava inimese hulgas Maia Mälberg, Katrin Vernik ja Otto Kubo. Kõiki võitjaid ühendab suur panus toidutööstuse arengusse ja pikaaegne tööstaaž, mida kolmel võitjal on ühtekokku enam kui 120 aastat.
Loe lähemaltEesti toidu Südamega Tegijad on Maia Mälberg, Katrin Vernik ja Otto Kubo