Toiduainetööstuse Aastakonverents “Kriisi läbi tugevamaks” tuleb taas, seekord juba 17 korda!
Osalemine konverentsil on TASUTA. Kui panete ennast kirja, aga selgub, et siiski ei osale, siis palun sellest koheselt teada anda!
Osalemine konverentsil on TASUTA. Kui panete ennast kirja, aga selgub, et siiski ei osale, siis palun sellest koheselt teada anda!
PRESSITEADE 4. november 2022 Käimasoleval avatud tööstuste nädalal pööratakse erilist tähelepanu toidu kestlikule tootmisele, aga ka toidu tarbijapoolsele käsitlemisele. Lisaks liigsele toiduraiskamisele on teiseks teravaks teemaks toidupakendite õige sorteerimine. Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse (TFTAK) toidu säilivuse, pakendite ja jätkusuutlikkuse suunajuht…
PRESSITEADE „Tänavune avatud tööstuste nädal on pühendatud kestliku toidusüsteemi loomisele, milles suur vastutus langeb ka toidutööstuste õlgadele. Kuigi elame mitme keerulise kriisi tippajal ning olukord nii Eesti, kui maailmaturul on keeruline ja rohkesti väljakutseid pakkuv, ei loobu meie tööstused ka…
PRESSITEADE 31. oktoober 2022 Esmaspäeval, 31. oktoobril algas traditsiooniline avatud toidutööstuste nädal, mille raames tutvustavad Eesti toidutootjad tarbijatele oma igapäevatööd. Üritus toimub tänavu taas virtuaalselt ning selle aasta fookusesse on võetud kestliku toidu tootmine ja kestlik toidusüsteem, kus on oma…
PRESSITEADE 21. oktoober 2022 Reedel, 21. oktoobril komplekteerisid Toidupank, Toiduliidu ettevõtted, välisministeerium, heategevusfond Padma Devi Foundation ja Teeme Ära SA järjekordse toiduabi partii, mis alustas teed Ukrainasse. Kauba viib kohale Omniva veok, millele reede hommikul laeti kokku üle 30 toidukaubaalust ning mitu…
Eile käis Sirje Potisepp koos Õliliidu juhi Mart Raamatuga Riigikogu rahanduskomisjonis ettepanekut erimärgistatud diiselkütuse kasutamiseks tööstustes selgitamas ja kaitsmas. Septembris on kokku 10 ettevõtete esindusorganisatsiooni ja lisaks ka koduomanike ühendus esitanud riigile palve energiakriisi tingimustes laiendada erimärgistatud diislikütuse kasutusala. Erinevalt…
27. septembril toimub aga Tallinna ettevõtluspäev, mille raames korraldab Toiduliit seminari “Toidule ja tarbijale väärtust luues”. 2022. aasta Tallinna ettevõtluspäeva läbiv teema on „Väärtust luues”. Ettevõtluspäeval püütakse üheskoos lahti mõtestada, mis on täna ettevõtluse edu tegurid, millist heaolu loome ja…